Mission

Vitral har en mission, der fungerer som guidelines i daglige beslutninger. Missionen forklarer hvad vi skal repræsentere overfor hver af vore 4 vigtige målgrupper: De daglige brugere, ejere, arkitekter og entreprenører.

Vitral is ”bringing the outside in” by delivering customized, flexible and ready-to-install roof light solutions.
Vitral provides customers (users, owners, architects and contractors) with:
 
Daylight and improved indoor climate.
Energy efficient, cost-effective and long-lasting roof light solutions.
The possibility of creating expressive and sustainable architecture.
Roof light design expertise.
Building on the 50+ years of company history, we want to secure our future through continuous, innovation-driven, profitable growth.

Hvis du er arkitekt:

Så ring til os for inspiration eller for at få en mere præcis forståelse af muligheder og begrænsinger. Telefonnummeret står øverst på siden. Vi har også et stort fotoarkiv med masser af europæiske Vitral ovenlys og deri kan du sikkert finde yderligere inspiration.

Hvis du er entreprenør:

Hjælper vi med CAD-detaljer for sammenbygning med under-konstruktionen, vi kan fortælle hvilke skruer du skal bruge afhængig af under-konstruktionen, vi beregner løbende laster, etc. Ring til os for hjælp – telefonnummeret står øverst på siden.

Udover missionen har Vitral en nedskrevet ”Vision”, som sætter kvantitative mål for hvordan, vi ekspanderer geografisk i Europa og hvordan vi fortsat udvikler og leverer innovative, nye ovenlys-løsninger til markedet – løsninger, som lever op til vores kvalitetsmål og de konstant stigende krav til f.eks. isoleringsevne og tæthed.