Fladt tags ovenlys

 

Hos Vitral har vi mange forskellige løsninger til ovenlys, også hvis der er tale om fladt tags ovenlys. Vi sørger altid for, at vores ovenlysløsninger passer til den pågældende bygning og sørger samtidigt for, at du får en masse naturligt dagslys fra alle vinkler, året rundt.

Et populært produkt, når det kommer til flad tasgs ovenlys, er modellen Sky vision. Her er der tale om et smagfuldt ovenlysvindue, der giver et maksimalt naturligt lysindfald. Designet er tidløst med rene linjer, hvor varmetabet er minimalt og lydreduktionen optimal. Skyvision leveres i følgende variater: • SkyVision Fixed  SkyVision Comfort  SkyVision Circular  SkyVision Walk-On  SkyVision Ecoline  SkyVision Linear  SkyVision Access

De forskellige varianter er skabt med fokus på forskellige behov – alle fås i kundespecificerede størrelser og du kan læse meget mere om hvert enkelt flad tags ovenlys på hjemmesiden.

Et andet populært valg er vores VRS ovenlys. De fungerer perfekt med mere moderne arkitektur og giver enhver bygning en speciel finish. Med profiler lavet af børstet rustfrit stål er det et moderne udvalg af ovenlys. Disse ovenlys er kendetegnet ved et rent design med slanke og lave profiler, der sikrer maksimalt naturligt lys.

 Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.