Glastage

Der er mange ting at overveje, når du taler om at tilføje glastage til din gamle bygning. Nogle af de spørgsmål, vi får mest, handler om lyddæmpning, energi og solvarme.

Ved montering af glastage i en bygning bliver isoleringsglassene lyddæmpende, når de forskellige glaslag reagere ved forskellige frekvenser. Vitral bruger altid ét lag glas udenfor og lamineret sikkerhedsglas indeni, hvilket sikrer, at glasset er lyddæmpende på grund af de forskellige frekvenser. Ved at vælge glastage, der er energivelige, er det muligt at få et energivenligt hjem selv med glastage. Hos Vitral leverer vi glastage med isolerende egenskaber, og sørger for, at vinduerne har en effektiv termisk afbrydelse og det rigtige valg af glas. Ved at træffe det rigtige valg på dette tidspunkt får du glastage, der forhindrer kold ude luft indendørs om vinteren, og heller ikke opvarmer unødigt om sommeren.

Fordelene ved glastage fra Vitral

At lave gode glastage er en vanskelig opgave, men hos Vitral ved vi, hvordan man laver fremragende glastage, der fungerer perfekt under alle vejrforhold. Vores mange års erfaring er vores kunders garanti for at få pålidelige, langvarige og energieffektive glastage løsninger, uanset hvilke vinduer de vælger. Vi er en selvstændig virksomhed, der er fuldt bevidst om, hvordan vi bevarer kunderne, og vi stræber efter at have et højt fokus på kunden og hans eller hendes behov hele tiden.

Kender du SkyVision glastage?

SkyVision er et af vores mest populære glastage, og det er udviklet i ikke mindre end syv forskellige produktsystemer, som alle passer til individuelle behov og løsninger.

  • SkyVision Fixed

Dette er ovenlys løsningen for kunden, der værdsætter ren æstetik og et naturlig lysindfald.

  • SkyVision Comfort

Hvis du leder efter et ovenlys vindue, der åbnes af en lydløs motor, og du har brug for naturlig ventilation, er dette løsningen for dig.

  • SkyVision Circular

Dette er et design, der adskiller sig fra de fleste andre. Det er cirkulært som navnet antyder, og der er mange fordele.

  • SkyVision Walk-On

Dette ovenlys vindue er en prisvindende løsning. Den er velegnet til store passager, f.eks. terrasser eller taghave.

  • SkyVision Ecoline

Dette er den mest energieffektive Skyvision-løsning af dem alle, hvor de miljømæssige aspekter er nøglen.

  • SkyVision Lineær

Vores nyeste tilføjelse til SkyVision-familien. SkyVision linear ovenlys har et unikt design med mange fordele.

Kontakt os, for spørgsmål

Vi har mange års erfaring og er stolte over at kalde os eksperter i glastage. Produktet er altid af højeste kvalitet, og du og dine glastage er i sikre hænder hos Vitral. Vi håber at du har de oplysninger, du har brug for ved at nå bunden af denne side. Skulle det alligevel ikke være tilfældet, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på info@vitral.dk.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.