2018-11-05

Vitral bliver del af VELUX Gruppen

I oktober 2018 blev Vitral solgt til VELUX Gruppen.
Vitrals ovenlys- og glastagssystem er et godt supplement til VELUX ovenlysmoduler til markedet for kommercielle bygninger såsom kontorer, skoler, hospitaler, butikscentre, offentlige bygninger og industrielle bygninger.

Siden 2012 har VELUX Gruppen med lanceringen af VELUX ovenlysmoduler og det nylige køb af JET gruppen etableret en stærk position i det kommercielle marked. Og da Vitral har videreudviklet nye, gode produkter og effektiviseret sin produktion, passer firmaet perfekt ind i VELUX gruppens nye strategi på området.

"Jeg er glad for, det bliver VELUX, der bliver den fremtidige ejer af Vitral. Siden 2005 har vi stort set fuldstændigt fornyet vores produktportefølje, og Vitral's nuværende produkter udgør i mine øjne et rigtigt godt match til VELUX forretning. Hos VELUX får Vitral en langt stærkere platform for vækst fremover", siger Jens Borelli-Kjær, direktør for og ejer af Vitral.

Vitral blev i 1956 stiftet af Villum Kann Rasmussen, der også stiftede VELUX og som VKR-Holding er navngivet efter. VKR Holding solgte i 2005 Vitral til en investorgruppe, da VELUX på det tidspunkt ikke havde aktiviteter på det kommercielle område, men nu er Vitral altså hermed tilbage i VKR Holdings selskabsportefølje dog nu ejet af VELUX Gruppen.