2014-01-30

VITRAL lancerer A74 BIM objekter i samarbejde med BIMobject®

BIM objekt giver brugerne mulighed for at designe et fuldt dynamisk og kundetilpasset A74 rytter- eller skrålys. A74-systemet er et panelopbygget, præfabrikeret glastagssystem med termisk brudte aluminiumsprofiler.

Specifikationerne på BIMobject ® Portal er identiske med det rigtige, fysiske produkt. Det giver mulighed for at skabe digitale løsninger, der er så tæt som muligt på den fysiske virkelighed og med både 3D- repræsentation og med de korrekte produktdata og egenskaber.

Objektet er baseret på et enkelt ovenlyspanel og giver de samme designmuligheder som i virkeligheden. Objektet giver desuden brugeren en stor mængde oplysninger, såsom links til installationsvejledning, tekniske specifikationer og andre nyttige oplysninger om VITRALs glastagssystemer. Dette gør objektet særdeles nyttigt for såvel arkitekter som for ingeniører og designere.

BIM objekter er tilgængelige for Autodesk REVIT:

http://bimobject.com/Product/m/vitral

Se video –VITRAL A74 som BIM object for Revit:

"Jeg ser dette som et enkelt skridt på en lang rejse. Der er ingen tvivl om, at BIM vil ændre måden, vi arbejder på i vores branche fremadrettet. Jeg er meget glad for, at designere, arkitekter, rådgivere og entreprenører nu kan vælge og specificere det energieffektive og højt ydende VITRAL A74 glastag på en meget nem måde gennem BIMobject ® Portalen", siger Christian Skovlund Bech, administrerende direktør VITRAL A/S.

”Vi er stolte over, at VITRAL, en førende glastagsproducent vælger at arbejde med BIMobject ®. VITRAL er en banebrydende virksomhed inden for deres område og de nye objekter VITRAL- A74 ovenlys, er meget konfigurerbare og intelligente BIM objekter, som i kombination med den cloud-baserede BIMobject ® løsning vil hjælpe designere og konstruktører i BIM processen", siger Johnny Blædel, Sales Manager hos BIMobject Danmark.

 Download Pressemeddelelse