2012-04-11

VITRAL Skyvision Walk-On: Batiweb Award, 2012!

VITRALs prisvindende produkt

VITRAL Skyvision Walk-On: Kåret som det bedste ovenlys i kategorien ”Fenetre et Veranda” (”Vinduer og Verandaer”) ved den franske Batiweb Award, 2012.

VITRAL kan med stolthed annoncere, at vores Skyvsion Walk-On ovenlys til flade tage har vundet den prestigefyldte Batiweb Award i kategorien ”Vinduer og Verandaer” i Frankrig. Prisen blev modtaget af Vitrals forhandler i Frankrig, CAST-PMR

VITRAL Skyvision Walk-On

VITRAL Skyvision Walk-On er et ovenlys til flade tage, og designet til montage direkte ovenpå taget, på steder, hvor man ønsker gående trafik. Kombinationen af et rammeløst design, maksimal lysindtrængen, meget høj termisk isoleringsevne og lufttæthed giver et unikt produkt.

De fabriksfremstillede, svejste aluminiumsrammer og et specielt 52 mm 3-lags glas, er testet for belastninger på 500 kg/kvm. Yderligere information om Skyvision Walk-On og andre typer Skyvision produkter til flade tage kan findes her

BATIWEB Award

I løbet af året har medlemmer af industrien, på tværs af Europa, kunnet stemme på deres favorit-produkt indenfor 19 forskellige kategorier i Batiweb.com. Priserne tildeles virksomheder indenfor byggematerialeindustrien.

Med sin etablering i 1996 er Batiweb blevet Frankrigs største database for byggematerialeprodukter. Batiweb Awards er tildelt efter at ikke færre end 45.000 medlemmer har stemt på hjemmesiden. Award-ceremonien blev afholdt den 19. marts, 2012, i Paris.

Hos VITRAL er vi er stolte over at modtage Batiweb Award’en, som en af de førende leverandører af ovenlys. Se mere om vores produkter her eller kontakt os  for yderligere information!