Ovenlys fladt tag

De fleste mennesker er ikke bekendt med detaljerne i ovenlys fladt tag løsninger. Det kan vi nu egentlig godt forstå, så på denne side vil vi forsøge at få dig til at føle dig mere komfortabel og informeret, inden du går videre med en beslutning om at installere ovenlys fladt tag i hjemmet. Vi vil forsøge at give oplysninger om installation, brug af ovenlys fladt tag, samt de mange fordele, der følger med monteringen af disse.

Typer af ovenlys fladt tag

Forskellige ovenlys fladt tag løsninger er meget populære på grund af dets mange fordele i forhold til normale belysningssystemer og vinduesløsninger. Ovenlys fladt tag giver dit hjem maksimalt naturligt lys, et minimalt varmetab og en optimal lydreduktion. Samtidig kan ovenlys fladt tag sørge for en mere naturlig og regelmæssig udluftning og et bedre indeklima, idet det er lettere at lufte ud med ovenlys fladt tag – Selv hvis ikke du er hjemme.

Kombinationen af et rammeløst design med et maksimalt lysfald og en høj termisk isolering og lufttæthed giver dig et unikt ovenlys fladt tag produkt. Ovenlys fladt tag fra Vitral testes med blød og hård kraft for at sikre at de kan holde til vind og vejr, samt eventuelle belastninger. Alle ovenlys fladt tag løsninger kan laves til dig, i din brugerdefinerede størrelse, såfremt standardmålene ikke passer til din bolig.

Fordele ved ovenlys fladt tag

Ovenlys fladt tag er i virkeligheden en simpel opfindelse, men ikke desto mindre en strålende konstruktion, der giver mange fordele. Her lister vi blot 3 af dem:

    • Designet til at lufte ud trods regn

Det enkle åbningssystem gør det muligt at åbne vinduet for at få en naturlig udluftning i hjemmet, mens designet holder regnvandet til kun at være på ydersiden af dit hjem. Du vil altså ikke opleve at få vand i hjemmet, bare fordi det begynder at regne, når du skal lufte ud.

    • Privatliv

Med ovenlys fladt tag vil du være i stand til at forblive privat inde i dit hjem eller på dit kontor, fri for nysgerrige naboer, der kigger ind af vinduerne.

    • Den sunde løsning

At være udsat for naturligt lys er beviseligt sundt for din krop og din sjæl. Du bliver i bedre humør og får et bedre velvære.

Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om ovenlys fladt tag. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på info@vitral.dk.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.