Ovenlys

Hos Vitral kan vi levere et bredt udvalg af ovenlys, der passer perfekt til bygningen og sørger for, at du får alt det naturlige lys, der kan komme ind i dit hjem. Et af vores mest populære valg når det kommer til ovenlys er SkyVision-løsningen. SkyVision er et attraktivt ovenlys, der giver maksimalt naturligt lys til din bolig. Varmetabet er minimalt og støjreduktionen er optimal. Hver type af SkyVision ovenlys har sine egne specielle kvaliteter til særlige behov, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside. Og vi er i stand til at levere alle syv typer i størrelser efter kundens specifikationer.

Et andet populært ovenlys valg for vores kunder at vælge er VRS ovenlys. Med profiler lavet af børstet rustfrit stål er det et moderne udvalg af ovenlys. De fungerer perfekt med mere moderne arkitektur og giver enhver bygning en speciel finish. Disse ovenlys er kendetegnet ved et rent design med slanke og lave profiler, der sikrer maksimalt naturligt lys.

SkyVision ovenlys er for dig der vil have det bedste

  • SkyVision Fixed

Dette er ovenlys løsningen for kunden, der værdsætter ren æstetik og et naturlig lysindfald.

  • SkyVision Comfort

Hvis du leder efter et ovenlys vindue, der åbnes af en lydløs motor, og du har brug for naturlig ventilation, er dette løsningen for dig.

  • SkyVision Circular

Dette er et design, der adskiller sig fra de fleste andre. Det er cirkulært som navnet antyder, og der er mange fordele.

  • SkyVision Walk-On

Dette ovenlys vindue er en prisvindende løsning. Den er velegnet til store passager, f.eks. terrasser eller taghave.

  • SkyVision Ecoline

Dette er den mest energieffektive Skyvision-løsning af dem alle, hvor de miljømæssige aspekter er nøglen.

  • SkyVision Lineær

Vores nyeste tilføjelse til SkyVision-familien. SkyVision linear ovenlys har et unikt design med mange fordele.

Ovenlys fra Vitral

Vitral blev grundlagt i 1956 som et ovenlys vindue selskab. I dag er vi en af de mest erfarne og dedikerede leverandører af ovenlys i Europa. Det er på ovenlys vinduerne, at vi viser vores sande styrke, men vi kan også levere løsninger, hvor ovenlyset også går ned i facaden.

Vores mange års erfaring med ovenlys betyder, at vi er dedikerede, professionelle og veluddannede. Vi holder altid tingene på rette spor, og vi stræber efter at have et højt fokus på kunden og hans eller hendes behov gennem hele processen.

Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om ovenlys. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på info@vitral.dk.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.