Ovenlyskupler

Når det kommer til ovenlyskupler er vi stolte af at være blandt de bedste på markedet. Hos Vitral har vi en lang historie bag os, som værende kendte som pålidelige, kvalitetsbevidste leverandører af ovenlyskupler

Ovenlyskupler fra Vitral er altid kvalitetstestet

Alle vores ovenlyskupler er testet og har dokumenteret støjdæmpning. Dette er muligt, fordi de forskellige lag glas i termoruden har forskellige egen frekvenser. Med få undtagelser benytter vi hos Vitral enkeltlags glas yderst og lamineret dobbeltlags sikkerhedsglas inderst hvilket giver effektive forskellige egen frekvenser og støjdæmpende ovenlyskupler.

Naturlig ventilation og frisk luft er også to ting vi går højt op i, når vi kvalitetssikrer hos Vitral. Alle vores ovenlyskupler kan leveres med styringer og automatiske motorer til åbning af vinduet via et eksternt panel. Denne øgede tilgængelighed sørger for at hjemmet eller kontoret altid har en naturlig ventilation, der skaber godt indeklima, som man færdes bedre i, og som er med til at sikre et sundere helbred for alle.

Vidste du for eksempel at undersøgelser har vist at børns indlæringsevne forsøges, når indeklimaet er godt? Også for voksne har godt af et sundt indeklima.

Vitrals historie inden for ovenlyskupler

Vi har eksisteret siden 1956, hvor vi startede med at udvikle ovenlyskupler og glastage. Lige siden har vi brugt vores ekspertiser og nysgerrighed til hele tiden at forbedre os, og har således blandt andet skabt ovenlyskupler, hvor du ikke behøver at tænke på vand- og lufttæthed. Med vores vand- og lufttætte løsninger, vil du ikke opleve problemer med kondens.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.