Ovenlyskuppel

Trænger du til en lysere tilværelse i din hverdag? Hos Vitral kan vi ikke gøre meget ved sindstilstande, men i overført betydning, kan vi hjælpe dig til at få mere naturligt lys i din hverdag og i dit hjem. Vitral er nemlig din sikre leverandør af en smuk ovenlyskuppel til hjemmet. Vi er leverandører og producenter af utallige former for ovenlyskuppel løsninger, som er både smukke, moderne og alligevel klassiske i deres design. Kuplen placeres ”lige under himlen”, så du uanset solens placering vil få dagslys dagen lang.

Passer VitraLight ovenlyskuppel til din stil?

Et af vores mest populære ovenlyskuppel produkter er det smukke VitraLight, som er et kosteffektivt, velisoleret system til villaer og andre bygninger med flade tage. VitraLight ovenlyskuppel er nemt at montere, i det den leveres færdigsamlet og klar til installation i den klargjorte åbning i taget. De integrerede ventilationskanaler i en VitraLight ovenlyskuppel forhindrer kondens i tagkonstruktionen, og efter montering beklædes karmen med for eksempel tagpap, for at alt slutter helt tæt. Simpelt og alligevel elegant.

En VitraLight ovenlyskuppel fra Vitral leveres som standard med 2-lags lavenergi termorude med argon gasfyld. Det yderste lag glas er lavet af hærdet sikkerhedsglas, mens det inderste er lamineret sikkerhedsglas. Det sikrer ikke kun et velisoleret system, men også en støjdæmpende installation, så du ikke vil opleve en øget støjforstyrrelse efter installationen.

Vi har også mange andre ovenlyskuppel produkter

VitraLight er dog ikke den eneste ovenlyskuppel løsning vi har hos Vitral. Blandt andre af vores populære valgt, er for eksempel A74 ovenlyskuppel systemet. Denne ovenlyskuppel er panel-baseret i kuldebrudt aluminium og 2-lags energitermoruder. Det flotte design er kendetegnet ved slanke og lave sprosser, hvilket giver et stort og unikt lysindfald, som ikke fås hos andre glastagssystemer. Navnet A74 stammer fra A for aluminium og 74 mm som er profilhøjden på ovenlyskuppel systemet. Udover standardudgaven med 2-lags energitermoruder, kan denne ovenlyskuppel af også leveres med 3-lags energitermoruder.

Derfor er vores produkter blandt de bedste

Hos Vitral går vi højt op i kvalitet, og ved at vælge vores produktsortiment, vil du altid få ovenlyskuppel løsninger, der anvender polyurethan til de færdige systemer. Dette giver en isoleringsevne som er både energivenlig og bæredygtig. En ovenlyskuppel af polyurethan er både stærk og udgør en god sikkerhed mod kuldenedfald om vinteren og varmeophobning om sommeren.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.