Ovenlysvindue

Der er mange ting at overveje, når du går med tanker om at tilføje et ovenlysvindue i din gamle bopæl. Nogle af de spørgsmål, vi får mest, handler om lyddæmpning, energi og solvarme. Ved montering af ovenlysvindue i en bygning bliver det individuelle ovenlysvindue lyddæmpende, når de forskellige glaslag oscillerer ved forskellige frekvenser. Vitral bruger stort set ét lag glas udenfor og lamineret sikkerhedsglas indeni, hvilket sikrer, at glasset er lyddæmpende på grund af de forskellige frekvenser. Ved at vælge ovenlysvindue, der er energiforbrugelige, er det muligt at få et energiforbrugeligt hjem selv med ovenlysvindue monteret. Hos Vitral leverer vi ovenlysvindue produkter med isolerende egenskaber, og sørger for, at alle ovenlysvindue vi har i sortiment, har en effektiv termisk afbrydelse og det rigtige valg af glas. Ved at træffe det rigtige valg på dette tidspunkt får du et ovenlysvindue, der forhindrer kold energi om vinteren og unødvendig solvarme om sommeren. Alle vores ovenlysvindue produkter er lavet af sikkerhedsglas.

Fordelene ved et ovenlysvindue fra Vitral

At lave gode ovenlysvindue produkter er en vanskelig opgave. Men hos Vitral ved vi, hvordan man laver et fremragende ovenlysvindue, der fungerer perfekt under alle vejrforhold. Vores mange års erfaring er vores kunders garanti for at få pålidelige, langvarige og energieffektive løsninger, uanset hvilket ovenlysvindue de vælger. Vælger du et ovenlysvindue fra Vitral får du mange fordele, her har vi blot nævnt et par få:

    • Lyddæmpningsglas

Dit ovenlysvindue er i besiddelse af lyddæmpning på grund af kombinationen af enkeltlags glas udenfor, og lamineret sikkerhedsglas indenfor.

    • Energieffektive og miljøvenlige

Ved at have ovenlysvindue installeret tillader du dig selv at udnytte sollyset og spare penge på din elregning. Desuden er det miljøvenligt.

    • Privatliv

Dit privatliv vil ikke skulle tages op til overvejelse fordi du har nysgerrige naboer og irriterende forbipasserende. Du kan få masser af lys hele dagen, og stadig være i fred.

    • Erfaring og kvalitet

Vi har mange års erfaring og er stolte over at kalde os eksperter på ovenlysvindue området. Produktet er altid af højeste kvalitet, og du er sikker i vores hænder.

Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om ovenlysvindue løsninger. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på vitral-uk@vitral.co.uk.

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.