Ovenlysvinduer

De fleste mennesker ved ikke det store om ovenlysvinduer eller fordelene ved at have dem, og det er forståeligt. Hvad der er værd at vide om ovenlysvinduer, er ikke almindeligt kendt information, og det er som regel kun folk indenfor branchen, der ved, hvad ovenlysvinduer er. På denne side vil vi forsøge at informere dig om ovenlysvinduer og de fordele, der følger med installationen af netop disse.

Ovenlysvinduer – Hvilke skal jeg vælge?

De fleste mennesker kan let blive forvirrede, når de står overfor valget mellem forskellige ovenlysvinduer. Hvilke er de bedste? Skal ovenlysvinduer være dyre? Og hvordan opfylder de mine behov?

Ovenlysvinduer er en simpel, men alligevel strålende installation. Vi får mange spørgsmål med bekymringer over ovenlysvinduer, og de fleste af dem handler om lyddæmpning. Hver gang vi installerer ovenlysvinduer, isolerer vi glasenhederne og bruger enkeltlags glas på ydersiden og lamineret sikkerhedsglas på indersiden. Denne kombination gør ovenlysvinduer lyddæmpende.

Ovenlysvinduer – Fordelene

Processen med fremstilling af solide og kvalitetsrige ovenlysvinduer er en udfordrende opgave. Ikke desto mindre ved vi, hvordan man producerer et produkt, der er i toppen af vores industri. Vores ovenlysvinduer holder stand, selv under hårde vejrforhold. Hos Vitral har vi altid vores kunder med os i hjertet, vi sørger for at sætte os selv i deres sted, og analysere os frem til hvad kunden ønsker af de bedste ovenlysvinduer – På den måde kan vi hele tiden være blandt de bedste. Vores ovenlysvinduer har mange fordele, og vi vil forsøge at beskrive et par af dem nedenfor: o At være privat, når du er privat Når du har monteret ovenlysvinduer fra Vitral, bliver du ikke betragtet af nysgerrige naboer. Du er helt privat i dit eget hjem, også når du vil have maksimal sollys indenfor. o Effektivitet og Co2-venlig Når du har installeret dine ovenlysvinduer, sparer du penge fra dag 1. Brug det naturlige sollys og spar penge på din elregning. o Lyddæmpningsglas Kombinationen af de glas der bruges, giver en lyddæmpningsopløsning, der gør det muligt at nyde den rolige atmosfære inde, selv når det regner eller der er larm ude i offentligheden. Ovenlysvinduer giver dig altså ikke mere larm end almindelige vinduer.

Vitral samler på erfaring og succesfulde ovenlysvinduer

Hos Vitral har vi mange års erfaring inden for ovenlysvinduer. Vi kan garantere at du er i sikre hænder, når du er kunde hos Vitral. Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om ovenlysvinduer. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på vitral-uk@vitral.co.uk

Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.