Røg ventilation

Røg ventilation er faktisk noget man har brug for at have installeret. Det er ikke bare en ting der er god at have, vi vil sige at man er nødt til at have det. Hvis uheldet er ude, og der opstår brand i bygningen, så er det faktisk selve indåndingen af røg og diverse giftige dampe, der står for langt størstedelen af de tragiske dødsfald. Alle vil gerne passe på sig selv, og sin familie som prioritet nummer 1, og her er det rigtige valg at få installeret røgventilation. Dette gør sig ikke kun gældende i hjemmet, men også på arbejdspladsen. Det bør være alle udlejeres ansvar at sikre personerne i bygningen. Dernæst kan snakken falde på de økonomiske skader, men rent faktisk kan forhindre.

Findes der kun 1 type røg ventilation?

Her hos Vitral har vi et bredt udvalgt af kvalitets røg ventilation systemer. Der findes mange forskellige røg ventilation systemer derude, og hver især har de forskellige features der gør dem enten brugervenlige, eller mere effektive. På markedet findes der enkle og simple røg ventilation systemer der rent faktisk gør et godt job. Disse kan nemt bruges, og udgør ikke en dårligere sikkerhed en mange af de andre. I det andet spektrum af skalaen findes der ret så avancerede og tekniske røg ventilation systemer på markedet. Disse har specielle features, og kan være en god ide at investere i hvis man har lidt ekstra kapital.

Røg ventilation – Et par fordele

Som den observante læser nok allerede har opdaget, så har røg ventilation mange fordele. Både i sit eget hjem, eller på en arbejdsplads. Hvis du ikke er blevet overbevist endnu, så vil jeg prøve at nævne et par meget relevante fordele ved røg ventilation, der forhåbentlig får dig til at træffe det kloge valg at investere i et system. Hvis ikke for dig selv, så for dine kære.

    • Risiko mindskende

Når den varme luft og varme røg bliver suget ud af rummet, så vil man opleve et drastisk temperaturfald. Dette fald i temperatur vil automatisk begrænse eventuelle skader, og endnu vigtigere – Give selve branden dårlige ”arbejdsbetingelser” for at kunne udvikle sig yderligere.

    • Ventilationen

Tidligere på denne side er det blevet nævnt at det ikke er flammerne der står for den største umiddelbare fare i tilfælde af brand, men derimod den farlige røg og gift dampe. Ved at have et røg ventilation system installeret fjernes denne røg helt naturligt, via termisk opdrift.

    • Sundt inde miljø

Tilhørende ovenstående fordele, vil der helt naturligt opstå et bedre og meget sundere indeklima. Dette mindsker chancer for bakterie spredning, og giver et generelt bedre miljø at færdes i for alle.

Hvis du stadigvæk er i tvivl med hensyn til røg ventilation, eller bare har generelle spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os, eller læse mere på vores hjemmeside. Kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.