Skrålys

Skrålys – eller ovenlysvinduer til skrå tage – er en populær løsning for de, der vil have mere naturligt lys ind i hjemmet. På denne side, håber vi hos Vitral, at vi kan guide dig igennem nogle af de mange fordele der er ved at vælge Skrålys. Uanset om du er ved at restaurere den gamle bolig, eller bygge en helt ny, er der nemlig store muligheder i skrålys og tagvinduer.

Der findes skrålys til alle hjem – Og de har mange fordele

Fordelene ved at installere skrålys i hjemmet, er mange. Ikke nok med at de smukke skrålys giver et naturligt indfald af dagslys, så har det også sundhedsmæssige og energimæssige fordele. Vi vil forsøge at nævne nogle få af dem her, for at du kan træffe en velinformeret beslutning om, hvorvidt du ønsker skrålys installeret i dit hjem.

    • Energieffektivt

Skrålys giver dig en energieffektiv løsning til dit hjem, hvilket er ekstremt sundt for miljøet.

    • Økonomisk smart

Skrålys giver dig mulighed for at udnytte sollyset. Ikke kun om sommeren, hvor der er lyst i flere timer, men også i vinterhalvåret. Som regel kan det være svært for danske hjem at få nok lys ind i vintermånederne, men med skrålys får du yderligere adgang til solens sparsomme stråler.

    • Et godt helbred

Mange undersøgelser viser, at det er godt for dit helbred at blive udsat for naturligt lys hele dagen. Skrålys vil ikke kun give dig mere lys, men også et forbedret indeklima, idet naturlig ventilation og udluftning er langt nemmere med skrålys

    • Privatliv

Disse dage er mange boliger eller kontorer bygget tæt på hinanden, hvilket giver begrænset privatliv. Med skrålys forbliver du privat, samtidig med at du får lys indendørs.

Hvor kan skrålys installeres?

Skrålys kan installeres på alle typer af skråt tag, og kan isættes i både gamle og nyere bygninger. I og med at vi hos Vitral har et stort produktsortiment, kan vi altid hjælpe vores kunder med at finde det rette skrålys, uanset hvilken bygningsstil vi er ude i. Samtidig fås skrålys i mange størrelser, og kan designes efter specialmål, om nødvendigt. Det betyder at skrålys kan monteres, både i de symmetriske tag, der er klassisk kendetegnet ved at hver hældning på taget er lige stor, eller på de asymmetriske tag, hvor høje og bredde er forskellig.

Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om skrålys. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på info@vitral.dk.

 Læs mere på vores hjemmeside eller kontakt os på (+45) 47180100 eller på e-mail for spørgsmål.