Tagvinduer

Hos Vitral kan vi levere et bredt udvalg af tagvinduer, der passer perfekt til både ældre og nyere bygninger, og sørger for, at du får en langt større mængde dagslys indendørs. Et af vores populære valg når det kommer til tagvinduer er SkyVision-løsningen. SkyVision er attraktive tagvinduer, der giver maksimalt naturligt lys til dit hjem. Varmetabet er minimalt og støjreduktionen er optimal. Hver type af disse tagvinduer har sine egne specielle kvaliteter til særlige behov, som du kan læse mere om her på vores hjemmeside. Og vi er i stand til at levere alle syv typer i størrelser efter kundens specifikationer.

Et andet populært valg er VRS tagvinduer. Med profiler lavet af børstet rustfrit stål fungerer disse tagvinduer perfekt med den mere moderne arkitektur og giver enhver bygning en speciel finish. Disse tagvinduer er kendetegnet ved et rent design med slanke og lave profiler, der sikrer maksimalt naturligt lys. Vores SkyVision produktlinje tæller seks typer tagvinduer, som er beskrevet nedenfor. Hver af dem har deres egen fordel, og du vil med garanti altid finde en til dit særlige behov.

Skyvision tagvinduer

  • SkyVision Fixed

Dette er løsningen for kunden, der værdsætter ren æstetik og naturlig lysstrøm.

  • SkyVision Comfort

Hvis du leder efter tagvinduer, der åbnes af en lydløs motor, og du har brug for naturlig ventilation, er dette løsningen for dig.

  • SkyVision Circular

Dette er et design, der adskiller sig fra de fleste andre. Det er cirkulært som navnet antyder, og der er mange fordele.

  • SkyVision Walk-On

Disse tagvinduer er en prisvindende løsning. Den er velegnet til store passager, f.eks. terrasser eller taghaver.

  • SkyVision Ecoline

Dette er den mest energieffektive Skyvision-løsning af dem alle, hvor de miljømæssige aspekter er nøgleordene.

  • SkyVision Lineær

Vores nyeste tilføjelse til SkyVision-familien. SkyVision linear har et unikt design med mange fordele.

Tagvinduer fra Vitral

Vitral blev grundlagt i 1956 som producent af tagvinduer. I dag er vi en af de mest erfarne og dedikerede leverandører af tagvinduer i Europa. Det er på tagvinduer, at vi viser vores sande styrke, men vi kan levere løsninger, hvor tagvinduer også går ned i facaden. Vores mange års erfaring med tagvinduer betyder, at vi er dedikerede, professionelle og veluddannede. Vi holder altid tingene på rette spor, og vi stræber efter at have et højt fokus på kunden og hans eller hendes behov gennem hele processen.

Vi håber, at du har hvad du kom for med hensyn til information om tagvinduer. Hvis det ikke er tilfældet, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller via e-mail på vitral-uk@vitral.co.uk.